Vjenčanje šminka i frizura 2016

  • 4
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Novo vjenčanje sezona dolazi. Nevjeste diljem svijeta pokušavaju držati mode i biti u trendu. A naša šminker i frizer, Tanya, nudi govoriti o bojama vjenčanja imidž u novoj sezoni 2016.

Najveći favoriti ovogodišnjeg verziji Pantone postao je „ruža kvarc“ i „mir„, nježne boje morske zalaska sunca.

 

rose quartz sunset

2015 obilježio je kombinacija izuzetne boje: marsala“ i „ledenjak sivo“. Za 2016 Pantone preporučuje se odmaknuti od oštrih boja i dublje u pastel, to razvodnjavanje sa samo dvije svijetle nijanse – „ljutić“ i „fešta“. Svijetlo žute ljutićće izgledati odlično u buket mladenke, i toplo crveno „fiesta– kao što je ruž i od cvijeća u frizura.

Pantone top10 2016

 

Stilist našeg studija Tanja isprobati nevjesta izgled, koristi se boje ledeni kava“ u oku make-up i „ruža kvarcana usnama make-up. To je klasična kombinacija za nevjeste ne zahtijevaju svijetle akcentima.

Wedding style 2016

 

Za fotografije Sergej Kurdyukov posebno odabranih boja pozadine između „Snorkel plave“ i „spokojstva“, tako da je isticanje nježnost šminke.

Wedding style 2016

Osjetljivo biser nakit u kosi naglašava i usklađuje lagani sliku nevjesta.Wedding style 2016

Ako još niste odlučili na paleti boja vašeg vjenčanja, preporučujem da napravite početka ili od boje kontrastne boje vaših očiju, ili dodatno, koristeći boje koje su preporučene od Pantone za 2016. sezone vjenčanja. A možete jednostavno pokupiti savršenu boju savršeno vjenčanje!

Wedding style 2016

 

U zaključku, možemo reći da je bez obzira na boju izabrati za svoju sliku, mora vjenčanja će naglasiti i uljepšati bilo koju kombinaciju boja. Na obali Crne Gore postoje u primarnim bojama svijetli plavo nebo i ultramarin more, žuto zelena palmino lišće i plemeniti srebrno zelena maslina, a da ne spominjem višebojni slavu more zalazak sunca!